Кулінарна справа. Технологія приготування їжі  

(Т. М. Стахмич, О. М. Пахолюк)

Підручник для здобувачів професійної (професійно-технічної) освіти.

У підручнику висвітлено основи технології приготування їжі за новітніми методиками в мережі підприємств харчування різних форм власності, подано докладний опис основних розділів кулінарії відповідно до ДСПТО 5122-НО.55.3-5-2007 із професії «Кухар» 3, 4 й 5 розрядів. Для здобувачів професійної (професійно-технічної) освіти та викладачів, усіх, хто захоплюється українською кухнею.

Ціна: 200,00 грн

 


Наша адреса:

вул. Паньківська 25, (офіс 15), м. Київ, 01021

Офісний моб. тел.:

(067) 407-50-73

Телефони:

(044) 287-11-88 (тел./факс ),

287-11-66, 287-11-44,

253-98-04, 253-62-87,

253-90-17

Відділ замовлень:

sales@gramota.kiev.ua

Видавництво:

info@gramota.kiev.ua